2a Fira de foc (firaires)

Publicat per Diablesa Sanaüja el

Les Forces Diabòliques de Sanaüja després de l’èxit de la primera fira mostren la voluntat de tornar a celebrar una fira del foc el proper dissabte 2 de Novembre de 2019 amb l’objectiu de promoure les activitats pròpies de la nostra associació i unir la música, el foc, la gastronomia i l’artesania a través d’una fira a la nostra vila.

I així com un espai de promoció de la nostra entitat per poder-nos obrir al poble i convidar a totes aquelles persones, que ho vulguin, a participar a la nostra associació, necessitem moltes mans i totes són i seran sempre benvingudes.

La idea és fer una fira participativa, plural, innovadora adreçada a totes les franges d’edat i situada en un espai ambientat amb elements propis de tardor i de tots Sants.

La fira del foc es diferencia en tres moments importants.

El primer moment, de tarda, de cinc a vuit del vespre on es celebrarà una fira d’artesania i productes de gastronomia situada entre el carrer Bassal i la travessia del Bassal.

A la fira es convida a participar a tots els negocis del poble i a tots aquells artesans o persones individuals que vulguin exposar els seus productes.

En aquest primer moment, també hi haurà activitats del món del foc (espectacle, percussió…) Que aniran succeïnt al llarg de la tarda. 

A les 20h començarà el servei d’entrepans al costat del Bar Joan.

El segon moment, a les 20:30 es farà el sorteig de la rifa de productes locals esponzoritzats per entitats i negocis del poble.

Com a tancament de la segona fira, a partir de les 21h , hi haurà una mostra d’enceses de lluïment per part de les colles convidades en la intersecció dels carrers: entrada Bassal, la Plana i els Valls.

En el full d’inscripció hi ha un error amb el número de compte.

Aquest és el correcte:

ES20 3140 0001 9400 13319700

Si voleu participar, podeu descarregar la fulla d’inscripció fent clic en el següent enllaç:  inscripció fira


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *